Over ons

Wie organiseert deze dag?

Wij zijn Multicolours, een groep van 23 enthousiaste mensen die deze mooie dag organiseren. Wij volgen met elkaar de Gandhitraining over inspirerend leiderschap van Corinor.

Wij noemen ons Multicolours, naar het veelkleurige palet van talenten, kwaliteiten en achtergronden die ons tot deze mooie groep mensen maken. Wij kleuren spreekwoordelijk ,buiten de lijntjes, om te groeien en onze grenzen te verleggen. En zo willen we de kinderen ook hun grenzen laten verleggen op weg naar kansengelijkheid.

Stichting Pay it Forward

Stichting Pay it Forward is voortgekomen uit een groep enthousiaste mensen die een training Inspirerend Leiderschap heeft gevolgd. De verbinding lag in de behoefte om iets te betekenen voor anderen, hen te inspireren om er op hun beurt er weer te zijn voor anderen en op die manier een sneeuwbaleffect te creëren. Sindsdien is deze stichting actief gebleven.

Corinor

Corinor geeft waardevolle trainingen op het gebied van o.a. persoonlijke ontwikkeling. De kracht van Corinor ligt in het ontwikkelen van  drijfveren, ambities en potentieel, door het creëren van kansen en door te werken vanuit inspiratie en innerlijke motivatie.

De Gandhitraining

De Gandhitraining is het derde deel van een serie van drie trainingen – de Columbus- en de Mandelatraining gaan hieraan vooraf. Gandhi’s inspirerende woorden “Be the change you wish to see in the world”, zijn een leidraad voor de vele levenslessen die wij mogen leren.

Verschil maken door eerst naar jezelf te kijken, maakt de wereld telkens een stukje beter. De Funtasticday is hier een onderdeel en tegelijkertijd een mooi voorbeeld van. Het is zowel een proces als een resultaat van onze leerweg. Want om er voor een ander te kunnen zijn, is ongelooflijk mooi. Helemaal wanneer die ander daar een stapje verder mee komt in het leven!

Blog op WordPress.com.