Ondersteunen

Wat houdt het in?

Wilt u bijdragen aan een nog bredere glimlach van deze mooie kinderen en jongeren? Dat kan! Kies wat het best bij jou past, want we geven deze dag vorm met vele vaardige handen en warme harten.

Hulp in de vorm van sponsoring in geld, middelen of diensten, is meer dan welkom. En ook enthousiaste vrijwilligers op de dag zelf ontvangen wij met open armen! Samen maken wij deze dag tot een overweldigend succes!

Wie zoeken we?

Wij zoeken gulle bedrijven, organisaties en instellingen, die geld willen schenken of middelen beschikbaar willen stellen. Maar we zoeken ook mensen met talenten of kwaliteiten die wij op 27 november goed kunnen gebruiken en die zij belangeloos willen inzetten.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan vrijwilligers die goed kunnen schminken, die als clown de kinderen aan het lachen maken of die een voetbal hoog weten te houden.

Daarnaast zoeken we ook algemeen vrijwilligers om de activiteiten op deze dag en de dag zelf in goede banen te leiden. Dat varieert van broodjes smeren tot wijzen waar de wc’s zijn en van pleisters plakken tot samen een ijsje halen.

Sponsoren of doneren?

Wilt u een financiële bijdrage leveren aan Funtastic? Wat geweldig!

Particuliere donaties kunt u direct op ons rekeningnummer overmaken:

  • Stichting Pay it Forward
  • IBAN: NL38 SNSB 0938 2088 88
  • o.v.v. Gandhi 2022-2

Wilt u een factuur ontvangen voor uw donatie, stuur dan een mail naar donaties@funtasticday.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor verdere afstemming van het bedrag en de factuur.

Sponsoring door bedrijven hebben we aantrekkelijk kunnen maken door samen te werken met de Stichting Pay it Forward voor administratieve ondersteuning en ANBI status.

Wil jij middelen of goederen doneren? Net zo geweldig! Mail dan naar donaties@funtasticday.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn je super dankbaar! Ook namens alle kinderen.

Meedoen als vrijwilliger?

Wil je bijdragen in de vorm van jouw aanwezigheid als vrijwilliger? Of jouw diensten/talenten inzetten voor deze mooie dag? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

Je ontvangt van ons bevestiging van je aanmelding. En dan maken wij er samen, mede dankzij jou, een onvergetelijke dag van voor de kinderen!

Neem contact op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande contactgegevens, of door een bericht te sturen via het formulier.

Blog op WordPress.com.