De dag

Wat is het?

Funtastic is een geweldige dag, vol met gezellige, uitdagende of juist heerlijk ontspannende activiteiten voor kinderen die om welke reden dan ook in een achterstandsituatie zitten.

Iedereen mag meedoen. Daarom vertalen we “kinderen die het steuntje in de rug in nodig hebben” in de breedste zin van het woord; financieel, psychologisch, onveilig, of wanneer een kind (even) niet thuis kan opgroeien. En hoewel de activiteiten zich voornamelijk richten op kinderen tussen de 10 en 14 jaar, zijn vanzelfsprekend ook jongere en oudere kinderen welkom. En hun begeleiders of ouders.

Wanneer en waar is het?

De Funtasticday is op 27 november 2022, van 11.00 tot 17.00 uur.

De locatie is in Almere, de exacte locatie maken wij bekend bij de mensen die dit ook daadwerkelijk nodig hebben, niet online i.v.m. de veiligheid van de doelgroep.

Wat moet ik weten?

Het programma tijdens de Funtasticday is afgestemd op kinderen en jongeren tussen de 10 en 14 jaar. Natuurlijk mag iedereen meedoen en zijn jongere en  oudere kinderen ook van harte welkom. Net als hun begeleiders. Er is genoeg eten, drinken en muziek voor iedereen.

Programma

Op dit moment stellen we een mooi programma van activiteiten samen. Een tipje van de sluier: het wordt een dag vol met sport, spel, beauty en ontspanning. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld workshops volgen, creatief bezig zijn, zich nog mooier laten maken of aan hun skills werken op een panna-veldje.

Meer informatie over de concrete invulling volgt op deze website.

foto`s van de dag

Hieronder een impressie van de dag waarbij geen kinderen herkenbaar zijn gepubliceerd i.v.m. de privacy.

Deze foto’s zijn met zorg en liefde gemaakt door:

Jacqueline Jellema

interieurontwerper en fotograaf

www.livingendesign.nl

Blog op WordPress.com.